lørdag 20. mars 2010

Klikk der! - konferansen

Fantastisk.
To supre dager om Ikt og bruk av digitale verktøy i barnehagen er over. Jeg sitter igjen med masse inntrykk og et stort behov for MER.
Dette var artig! Fantastisk å se konkrete eksempler fra barnehagene og hva de har fått til. Veldig interessant å høre hva slags forskning som drives. Hvis jeg skulle trekke frem noe spesielt må det være Kulturparken barnehage som hadde hatt Andy Warhol som prosjekt. Her hadde barnehagen laget sine egne portretter med variasjon.
Artig å høre om Warhols kunst i kobling med jentenes sterke fokus på rosafargene.

Anna Klerfeldts beretning: Fortellermaskinen. Om bruk av PowerPoint i utvikling av eventyr, her fikk både historien, bildet og animasjonen plass. Det var også en fantastisk opplevelse.

Informasjons- og motivasjons- arbeidet med å øke fortroligheten og kyndigheten med bruk av IKT og digitale verktøy i barnehagen må intensiveres. Planlegginga lokalt må starte nå, dette må vi i barnehagene være med på.

1 kommentar:

  1. Storartet å kjenne på din begeistring over det du opplevde på konferansen. Jeg er nysgjerrig på den fortellermaskinen. Kanskje du kan fortelle litt på siste samling?

    Gode eksempler fra IKT-aktive barnehager vil dra mer "forsiktige" med seg.

    SvarSlett